Magazinele Dufremol petrec regulat promoţii pentru cumpărătorii săi. Partenerii şi furnizorii companiei oferă posibilitatea de a testa produsele sale. Pe perioada organizării unui eveniment, pot fi achiziţionate cu reducere anumite produse. În plus, sunt acordate cadouri plăcute la cumpărarea unor produse.

Lunar compania Dufremol desfășoară activități sub denumirea PRICE OFF. Fiecare din ele durează exact o lună: în această perioadă unele produse clasa premium se vând cu reducere. Detalii se pot afla de la vânzătorii-consultanţi a reţelei Dufremol, precum şi pe paginile website-ului nostru.              

Noutăţi pentru anul 2018
11 Aprilie 2018
Ofertă unică de Paște
10 Aprilie 2018
Bogăția buchetelor parfumerice Dior Sauvage

Magazinul parfumeric din Aeroportul Chișinău oferă iubitorilor de parfumuri rafinate posibilitatea de a aprecia parfumul Dior Sauvage. Consultanții Dufremol Duty Free vă vor ajuta să descoperiți toată bogăția buchetului.

Dior Sauvage - parfum, ce a devenit simbolul masculinității.Este impregnat cu brutalitate și determinare, cu toate astea nu este lipsit de romantismul senzual. Se deschide cu note originale a piperului și bergamotei calabreze. Inima dăruiește astrigența prospețimii lavandei, mușcatei, piperului roz și chinezesc, deasemenea semitonuri de vetiver și patchouli. Baza este compusă din cedru alb și ambroksana.

Dvs veți putea simți deasemenea, cum parfumul joacă pe pielea dvs și să înțelegeți, dacă vi se potrivește. Prezentarea Sauvage se va desfasura pina la sfarsitul lunii.

 
 
© 1997 — 2019 «Dufremol» S.R.L. Contacte: Moldova, Chisinau, str. Tighina 12,
tel: +373 (022) 22-80-47; fax: +373 (022) 54-50-05
e-mail:dufremol.md