Magazinele Dufremol petrec regulat promoţii pentru cumpărătorii săi. Partenerii şi furnizorii companiei oferă posibilitatea de a testa produsele sale. Pe perioada organizării unui eveniment, pot fi achiziţionate cu reducere anumite produse. În plus, sunt acordate cadouri plăcute la cumpărarea unor produse.

Lunar compania Dufremol desfășoară activități sub denumirea PRICE OFF. Fiecare din ele durează exact o lună: în această perioadă unele produse clasa premium se vând cu reducere. Detalii se pot afla de la vânzătorii-consultanţi a reţelei Dufremol, precum şi pe paginile website-ului nostru.              

Noutăţi pentru anul 2018
2 Mai 2018
Degustarea Jim Beam

In cadrul Aeroportului International Chisinau se desfasoara degustarea de whiskey american Jim Beam.

Bourbonul brandului dat se produce in Clermont (statul Kentucky) si este vestit in intreaga lume. In procesul de productie se urmeaza cu strictete vechile traditii. Ingredientul de baza il consituie cultura de porumb (78%). Distilatele rezultate sa matureaza nu mai putin de 4 ani in butoaie prajite de stejar american. Gustul catifelat se datoreaza apei de izvor folosite la producerea, ce trece un proces de filtrare natural printr-un strat de calcar.

Dufremol ofera vizitatorilor sa deguste variatii diverse ale acestui whiskey american:

Aveti ocazia sa incercati diversele caractere ale acestor bauturi si sa alegeti pe cel ce va va veni pe plac. Degustarea se va desfasura pina la sfirsitul lunii.

27 Aprilie 2018
Price Off: mai 2018
 
 
© 1997 — 2019 «Dufremol» S.R.L. Contacte: Moldova, Chisinau, str. Tighina 12,
tel: +373 (022) 22-80-47; fax: +373 (022) 54-50-05
e-mail:dufremol.md