Magazinele Dufremol petrec regulat promoţii pentru cumpărătorii săi. Partenerii şi furnizorii companiei oferă posibilitatea de a testa produsele sale. Pe perioada organizării unui eveniment, pot fi achiziţionate cu reducere anumite produse. În plus, sunt acordate cadouri plăcute la cumpărarea unor produse.

Lunar compania Dufremol desfășoară activități sub denumirea PRICE OFF. Fiecare din ele durează exact o lună: în această perioadă unele produse clasa premium se vând cu reducere. Detalii se pot afla de la vânzătorii-consultanţi a reţelei Dufremol, precum şi pe paginile website-ului nostru.              

Noutăţi pentru anul 2018
5 Aprilie 2018
Degustarea lunii aprilie: vodka Danzka

In Aeroportul International Chisinau se desfasoara degustarea de vodka Danzka. Va invitam sa incercati vodka clasica, cu o tarie ridicata, precum si vodka cu nuante de diferite fructe.

Exclusivitatea acestei varietati vestite de vodka daneza consta nu numai in calitate si gustul nealterat, dar si in ambalaj original. Vodka Danzka se ofera in sticle confectionate din aluminiu. O astfel de sticla pastreaza timp indelungat temperatura bauturii, ce este indeosebi de comod pentru picnicuri si petreceri.

Pentru degustare se ofera urmatoarele produse:

Degustarea se va desfasura pina la sfarsitul lunii.

 
 
© 1997 — 2019 «Dufremol» S.R.L. Contacte: Moldova, Chisinau, str. Tighina 12,
tel: +373 (022) 22-80-47; fax: +373 (022) 54-50-05
e-mail:dufremol.md