Magazinele Dufremol petrec regulat promoţii pentru cumpărătorii săi. Partenerii şi furnizorii companiei oferă posibilitatea de a testa produsele sale. Pe perioada organizării unui eveniment, pot fi achiziţionate cu reducere anumite produse. În plus, sunt acordate cadouri plăcute la cumpărarea unor produse.

Lunar compania Dufremol desfășoară activități sub denumirea PRICE OFF. Fiecare din ele durează exact o lună: în această perioadă unele produse clasa premium se vând cu reducere. Detalii se pot afla de la vânzătorii-consultanţi a reţelei Dufremol, precum şi pe paginile website-ului nostru.              

Noutăţi pentru anul 2017
6 Octombrie 2017
Degustatia romului austriac

În Aeroportul Internațional Chișinău se desfăsoară degustația romului de origine austriacă Stroh.

Romul Stroh, cu taria de 60%, reprezintă o bautură puternică, ideală pentru amatorii de senzatii deosebite. Unele cluburi de bikeri din Austria se disting printr-un obicei legat de acest rom: doar cel, care va bea până la fund din prima, va putea să devină membru al clubului.

Stroh-ul este adăugat în cocktail-uri adăugându-le un element picant, ce abundă cu specii. Băutura este adăugată la produse de cofetărie pentru a le accentua gustul deosebit. Producătorii mulți ani de-a rândul țin în secret receta acestei băuturi.

Învităm toți admiratorii băuturilor netriviale să încerce aceste rom nuanțat din Austria. Degustația are loc în magazinul Dufremol și va dura până la sfârșitul lunii.

 
 
© 1997 — 2019 «Dufremol» S.R.L. Contacte: Moldova, Chisinau, str. Tighina 12,
tel: +373 (022) 22-80-47; fax: +373 (022) 54-50-05
e-mail:dufremol.md