Magazinele Dufremol petrec regulat promoţii pentru cumpărătorii săi. Partenerii şi furnizorii companiei oferă posibilitatea de a testa produsele sale. Pe perioada organizării unui eveniment, pot fi achiziţionate cu reducere anumite produse. În plus, sunt acordate cadouri plăcute la cumpărarea unor produse.

Lunar compania Dufremol desfășoară activități sub denumirea PRICE OFF. Fiecare din ele durează exact o lună: în această perioadă unele produse clasa premium se vând cu reducere. Detalii se pot afla de la vânzătorii-consultanţi a reţelei Dufremol, precum şi pe paginile website-ului nostru.              

Noutăţi pentru anul 2018
7 Mai 2018
Prezentarea aromelor Guerlain

Magazinul Dufremol din Aeroportul International Chisinauinvita toti admiratorii de arome luxoase sa faca cunostinta cu parfumurile Guerlain. Consultantii Va vor prezenta bogatia buchetelor si Va vor ajuta sa intelegeti cat de aproape Va sunt fiecare din aceste arome.

Mon Guerlain – este o aroma sic, ce abundeaza cu feminitate, gingasie si jovialitate. A fost lansat in anul 2017 reprezentand un imn al feminitatii moderne. Purtatoarea lui este femeia puternica, sentimentala, gingasa si hotarata. Nuantele de varf sunt levantica si bergamotul. Mijlocul ofera iasomie sambac, iris si trandafir. Finisul este vanilat, de sandal, licorice si patchuli.

Mon Guerlain Florale – o noua versiune a Mon Guerlain cu motive de flori. Trasatura ce deosebeste aceasta aroma de predecesorul sau este nuanta de baza, care in aceasta versiune a fost inlocuita cu iasomie. Aceasta versiune este mai feminina, magnetica si rafinata. Aroma a fost lansata in 2018 si deci doar urmeaza a fi descoperita de public.

Pe langa prezentarea acestor arome luxoase, vizitatorilor li se ofera inca o surpriza placuta. La procurarea produselor de la brandul Guerlain in suma de 100 euro (cu conditia ca un produs procurat va face parte din seriile sus-mentionate) primiti cadou o gentuta pentru produse cosmetice sau o lumanare aromatica. Prezentarea se desfasoara pana la sfarsitul lunii, dar imprastierea cadourilor - in limita stocului.

 
 
© 1997 — 2018 «Dufremol» S.R.L. Contacte: Moldova, Chisinau, str. Tighina 12,
tel: +373 (022) 22-80-27; fax: +373 (022) 54-50-05
e-mail:dufremol.md