Criva la intrare
Alcool
Produse din tutun
Parfumerie şi Cosmetică
Bomboane
Ceai şi cafea
Jucării
Alte produse
 
 
 

 

 

Criva, La granițele Moldovei
Criva, La granițele Moldovei
Criva, La granițele Moldovei

Magazinul "Dufremol" Duty Free, este situat la punctul de control vamal Criva-Mamaliga la graniţa cu Ucraina, cu un grafic de lucru special. Acest magazin este amplasat la intrarea în ţară şi permite cumpărarea produselor tuturor celor ce intră în ţară.

"Dufremol" Duty Free Criva prezintă mai mult de 5000 de produse. Magazinul oferă produse ale companiilor locale şi străine. Lista de desemnare a produselor producătorilor autohtoni include mai mult de 200 de produse.

Printre produsele importate se găsesc aproximativ 120 denumiri de produse de tutun, 140 tipuri de whisky, 130 tipuri de vodcă. Deasemenea mai mult de 70 tipuri de coniac şi brandy, 110 tipuri de lichior şi aproximativ 150 de alte tipuri de bauturi alcoolice.

Pe rafturile magazinului există aproximativ 300 de denumiri de dulciuri şi 150 de jucării pentru copii. Gama de produse mai include ceai şi cafea.Se oferă o mare varietate de parfumuri şi produse cosmetice.

Nivelul ridicat al deservirii consultanţilor magazinelor "Dufremol" Duty Free va ajuta clienţii să facă alegerea potrivită!

Pe rafturile magazinului
Alegere enormă de produse alcoolice
Tutun
Gamă largă de parfumuri
Produse cosmetice în asortiment
Produse Moldoveneşti
Cofetărie
Ceai şi Cafea
Jucării
 
 
© 1997 — 2019 «Dufremol» S.R.L. Contacte: Moldova, Chisinau, str. Tighina 12,
tel: +373 (022) 22-80-47; fax: +373 (022) 54-50-05
e-mail:dufremol.md