Leușeni la ieşire
Alcool
Produse din tutun
Parfumerie şi Cosmetică
Bomboane
Ceai şi cafea
Suvenire
Jucării
Tehnică
Genţi
Ceasuri
Ochelari de soare
Bijuterii
Swarovski
 
 
 

 

 

Leușeni, La granițele Moldovei
Leușeni, La granițele Moldovei

Leuşeni-Albiţa – cel mai mare punct de control vamal în Moldova, situat la graniţa cu România. "Dufremol", amplasat în zona vamală dată, este unul din cele mai mari magazine al companiei la frontierele terestre.

"Dufremol" Duty Free Leuşeni prezintă mai mult de 5000 de produse. Magazinul oferă produse ale companiilor locale şi străine. Lista de desemnare a produselor producătorilor autohtoni include mai mult de 200 de produse.

Printre produsele importate se găsesc aproximativ 120 denumiri de produse de tutun, 140 tipuri de whisky, 130 tipuri de vodcă. Deasemenea mai mult de 70 tipuri de coniac şi brandy, 110 tipuri de lichior şi aproximativ 150 de alte tipuri de bauturi alcoolice.

Pe rafturile magazinului există aproximativ 300 de denumiri de dulciuri şi 150 de jucării pentru copii. Gama de produse mai include ceai şi cafea. Se oferă o mare varietate de parfumuri şi produse cosmetice.Deasemenea pentru cumpărător mai este disponibilă tehnica diferitor branduri. În asortiment sunt ochelari de soare, bijuterii, ceasuri şi genţi. În vânzare sunt produse Swarovski: bijuterii, accesorii şi suvenire.

Nivelul ridicat al deservirii consultanţilor magazinelor "Dufremol" Duty Free va ajuta clienţii să facă alegerea potrivită!

Pe rafturile magazinului
Alegere enormă de produse alcoolice
Tutun
Gamă largă de parfumuri
Produse cosmetice în asortiment
Produse Moldoveneşti
Suvenire din Moldova
Cofetărie
Ceai şi Cafea
Jucării
Tehnică şi Electronică
Genţi şi accesorii
Genţi de călătorie şi valize
Ceasuri de mâină
Ochelari de soare
Swarovski bijuterii
 
 
© 1997 — 2019 «Dufremol» S.R.L. Contacte: Moldova, Chisinau, str. Tighina 12,
tel: +373 (022) 22-80-47; fax: +373 (022) 54-50-05
e-mail:dufremol.md