Sculeni
Alcool
Produse din tutun
Bomboane
Ceai şi Cafea
Jucării
Tehnică
Valize
Ceasuri
Ochelari
Bijuterii
Alte produse
 
 
 

 

 

Sculeni, La granițele Moldovei
Sculeni, La granițele Moldovei
Sculeni, La granițele Moldovei
Sculeni, La granițele Moldovei

Magazinul pe teritoriul punctului vamal Sculeni a fost deschis in august 2017. Punctul vamal dat este unul din cele mai importante la hotarul dintre Moldova si Romania.

Noul magazin a fost creat cu consideratia tuturor standartelor europene, fapt ce asigura o experienta placuta de shopping pentru calatori. In centrul salii comerciale este plasata zona de odihna cu bar unde clientii pot sa guste ceva si sa petreaca placut timpul.

"Dufremol" Duty Free Sculeni prezintă mai mult de 5000 de produse. Magazinul oferă produse ale companiilor locale şi străine. Lista de desemnare a produselor producătorilor autohtoni include mai mult de 200 de produse.

Printre produsele importate se găsesc aproximativ 120 denumiri de produse de tutun, 140 tipuri de whisky, 130 tipuri de vodcă. Deasemenea mai mult de 70 tipuri de coniac şi brandy, 110 tipuri de lichior şi aproximativ 150 de alte tipuri de bauturi alcoolice.

Pe rafturile magazinului există aproximativ 300 de denumiri de dulciuri şi 150 de jucării pentru copii. Gama de produse mai include ceai şi cafea. Se oferă o mare varietate de parfumuri şi produse cosmetice.Deasemenea pentru cumpărător mai este disponibilă tehnica diferitor branduri. În asortiment sunt ochelari de soare, bijuterii, ceasuri şi genţi. În vânzare sunt produse Swarovski: bijuterii, accesorii şi suvenire.

Nivelul ridicat al deservirii consultanţilor magazinelor "Dufremol" Duty Free va ajuta clienţii să facă alegerea potrivită!

Pe rafturile magazinului
Alegere enormă de produse alcoolice
Tutun
Parfumerie
Produse cosmetice în asortiment
Produse Moldoveneşti
Suvenire din Moldova
Cofetărie
Ceai şi Cafea
Jucării
Tehnică şi Electronică
Genţi şi accesorii
Ceasuri de mâină
Ochelari de soare
 
 
© 1997 — 2019 «Dufremol» S.R.L. Contacte: Moldova, Chisinau, str. Tighina 12,
tel: +373 (022) 22-80-47; fax: +373 (022) 54-50-05
e-mail:dufremol.md